Saturday, March 19, 2011

Polka Dot

Read this post in English by clicking on "Read more" below !
Užívám posledních dnů prázdnin a rozhodla jsem se, že dnes nevytáhnu paty z domu :)
Proto post o mých oblíbených domácích šatech. Jsou zaprvé dost krátké a zadruhé prostě volají po označení "domácí", takže v nich ven (zatím) nechodím. Chystám se toto rozhodnutí v létě přehodnotit, ale netuším, zda seberu odvahu a sundám pár kilo :)






Omlouvám se za fotky, můj foťák není žádný hrdina (řekla bych, že je to skoro až chudák, ale nemohu, protože si ho vážím za všechno co se mnou prožil a především přežil). Brzy půjde do zaslouženého důchodu a na jeho místo nastoupí mladá krev :)

Song z titulku na závěr:
I'm enjoying the last days of holidays and I decided that today I won't step outside :)
Because of that I posted photos of my favourite home-dress. Firstly, they're pretty short and secondly they're typically for "home-use only". I haven't been outside wearing them (yet). I'll may change this decision in summer but I still don't know if I'll be brave (and thin) enough :)






I'm sorry for the quality of photos, but my camera is no hero at all (I'd say it's a wretch but I can't because I appreciate all the stuff it's been through and survived). It'll be retired soon and its place will be taken by younger blood :)

5 comments:

  1. klidně je vytáhni, nemáte se společně za co stydět=)

    ReplyDelete
  2. Hezké šaty, nemusely by být jen "na doma" :D

    ReplyDelete
  3. řekla bych, že nepotřebuješ nic "sundat" .)
    super šaty na léto!! :)

    ReplyDelete
  4. coze? hubnout? blaznis??? ty nohy na fotce svedci o tom, ze hubnout je v tvem pripade pitomost!!!!! a polka dot vede!!!!! ;o)

    ReplyDelete

Děkuju za všechny Vaše komentáře :))
//
Thank you for all your comments :))